Autobedrijf Oud en Nieuw

reparatie, onderhoud en restauratie aan auto's van 1900 tot 2019

Diensten

Aankoopkeuring 

U wilt een auto kopen maar wilt wel weten of de auto wel het gene is wat u er van verwacht. Wij kunnen u helpen met het keuren van de auto. In onze garage lopen wij uw auto helemaal na en weet u precies wat u koopt. Die doen wij zelfs op locatie in het buitenland. Meerdere malen zijn wij naar Amerika gegaan om de auto te toetsen en zorgen wij ook voor het importeren van de auto en op kenteken zetten via de RDW.

Onderhoud

Ook simpel, Wij onderhouden alle merken auto's van elk jaar 1900 tot 2018. Tijdens de reparatie of onderhoud staat er vervangend vervoer voor uw klaar!

Reparatie

Simpel x3, motor revisie, elektrisch, Mechanisch,.... van bumper tot bumper.

Restauratie

Graag!! Onze specialiteit. Het liefste halen wij uw old of young timer gedeeltelijk of geheel uit elkaar en bouwen we hem weer helemaal opnieuw op! Samen met U maar het kan ook in opdracht. Wij houden u via dan via foto's op de hoogte houden van de voortgang en nodigen u uit op speciale momenten (het starten van de motor naar een revisie bijvoorbeeld). De auto weer geheel als nieuw. Hoe meer u mee sleutelt des te goedkoper de rekening. Van raamrubbertje tot boddy-off restauratie. Zolang we sleutelen is de stalling/opslag gratis. Anders moeten we €25 per week in rekening brengen.

Buiten kantoortijd of in het weekend

Mocht u de keuze maken om uw auto te restaureren begrijpen we dat u gewoon overdag moet werken. Natuurlijk kunnen we afspreken om in het weekend of na 17:00 samen te sleutelen. Wel alleen op afspraak.

Wat doen we niet.

Wij verhuren niet los onze bruggen en gereedschappen.

 

 Pinnen.

Ja graag!