Autobedrijf Oud en Nieuw

reparatie, onderhoud en restauratie aan auto's van 1900 tot 2019

Doet alles het? Check!

Voorbeelden

Aankoop hulp:

Testen in Amerika

 

Matching numbers. Check!

Stel, u heeft een auto op het oog maar u weet niet of de auto wel "klopt" met de advertentie. Wij kunnen u daarbij helpen. Voorbeeld: U heeft een Porsche 911 targa E gezien op ebay in Amerika maar u twijfelt of het wel "matching numbers" zijn, u wilt er zeker van zijn dat de auto wel naar Nederland wordt verscheept en op kenteken kan worden gezet. Wel, wij hebben de ervaring. Voor deze Porsche zijn we naar Amerika gevlogen, hebben de auto gekeurd, het transport naar Nederland geregeld, RDW klaar gemaakt en kon de eigenaar zonder problemen rond rijden in Nederland. Ford f250 of Dodge ram 1500 Hemi. Het maakt ons niet uit. Ook Youngtimers. Persoonlijk net nog een Jaguar X-type aangeschaft. aan de buitenkant een hele mooie auto. Verborgen gebrek... Dorpel helemaal door.(APK afkeur) Dorpeltje bestel, ingelast, getectyleerd en klaar. Weer jaren rijplezier.

Waar is de Dorpel?
oude en nieuwe Dorpel.
Dorpel ingelast. Tectyl, klaar.

Onderhoud/ APK

Elk model en elk jaartal. Uw (bijna)nieuwe of Audi A4, Volvo V60 of young en oldtimers. 

Reparatie:

Differentieel eruit

(Motor) lampje, hij tikt, rammelt, hapert, deukje, kom gerust eens langs. Voorbeeld: ratel in het differentieel. kruiskoppelingen, wiel en diff lagers vervangen. Nu zoemt hij weer als een zonnetje.

Differentieel eruit


Restauratie

Wat we het liefste doen. Elk jaar, elk merk. gedeeltelijk of vanaf het frame weer opbouwen. Of u het ons wil laten doen of samen mee wilt helpen. Heeft u een project in de garage staan maar u wilt deze zomer klaar hebben? Meerdere malen hebben wij auto's die jaren tientalen jaren hebben stil gestaan weer aan de praat gekregen. We kunnen hier uren over praten maar het beste is om eens met ons contact op te nemen of kom eens langs zodat u zelf kunt kijken hoe wij werken. 

blok
stap 1 het frame